Teknologji & Design

Art & Kulture

Fotografi e Dites

Lifestyle

Showbiz

Sport

  • Sport 1009a2921baebe21e630b0243e53676c.jpg

    Zanetti: Ta harrojmë Mazzarrin

    Zëvendëspresidenti i Interit, Javier Zanetti, thotë se ata duhet ta harrojnë Walter Mazzarrin dhe të mendojnë për të ardhmen e...